VARIAŢIUNI ENIGMATICE

VARIAŢIUNI ENIGMATICE
de Eric Emmanuel Schmitt

Regia: CLAUDIU GOGA
Scenografia: SICĂ RUSESCU
Ilustraţia muzicală: GEORGE MARCU

În distribuţie:
ALEXANDRU  REPAN şi MIRCEA DIACONU

Variatiuni enigmatice de Eric Emmanuel Schmitt

VARIAŢIUNI ENIGMATICE este o piesă despre dragoste şi moarte, despre dragoste dincolo de moarte. Doi bărbaţi evocă imaginea femeii dispărute. Amândoi au iubit-o; fiecare, însă, în felul său. Un mare scriitor, laureat al Premiului Nobel, renunţă la prezenţa ei fizică pentru a şi-o putea păstra în memorie, pentru a putea să-i scrie şi să-i dedice volume. Un bărbat obişnuit se căsătoreşte cu ea, o iubeşte, îi dedică întreaga viaţă, iar, după moartea acesteia, continuă, în numele ei, corespondenţa cu scriitorul ca şi cum încă ar mai trăi. O întâlnire dramatică între cele două personaje, care-şi dispută iubirea cu înfrigurare. Alexandru Repan şi Mircea Diaconu dau viaţă, cu infinită căldură, unei poveşti zguduitoare. O întâlnire între doi actori de mare talent, cu temperamente şi stiluri de joc diferite, într-un spectacol de o rafinată simplitate.

Eric-Emmanuel Schmitt este un autor francez foarte în vogă, laureat al mai multor premii literare de prestigiu, la 43 de ani fiind jucat în marile capitale ale lumii: Paris, Berlin, Moscova, Londra, Tokyo.

Spectacolul va avea loc la teatrul "Nottara" din Bucureşti, vineri, 17 mai 2013, la ora 19.00. Durata: 1h 25 min. (fără pauză).

LANSARE DE CARTE

Tripla Acolada

De curând, Ed. Conphys ne-a oferit o surpriză: un volum de versuri semnat de dl. Radu Comănescu. 

Ne puteti contacta la: contact@francmasoneria.ro
Autentificare
SSL
SSL